Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KLÍMA

Legyen szó oldalfali split klímákról, hőszivattyúkról, inverteres rendszerekről, mobilklímákról, légtisztítókról vagy éppen párátlanítókról, kínálatunkban megtalálhatja az önnek való klíma berendezést. Válogasson lakossági és professzionális készülékeink között!

Rendezés:
Gyártó: AM BIOCID

BIOCID LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ AEROSOL 100ml

Cikkszám: BIOCID LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ AEROSOL 100ml
2.990 Ft
Gyártó: Fisher

Fisher Ablakszigetelő függöny

Cikkszám: Fisher Ablakszigetelő függöny
11.417 Ft
Gyártó: Daikin

DAIKIN BRP069B41 WIFI ADAPTER

Cikkszám: BRP069B41
19.999 Ft
Gyártó: Daikin

DAIKIN BRP069B42 ADAPTER

Cikkszám: BRP069B42
19.999 Ft
Gyártó: Daikin

DAIKIN BRP069B45 WIFI ADAPTER

Cikkszám: BRP069B45
19.999 Ft
Gyártó: Fujitsu

Fujitsu UTY-TFSXH3 USB Wi-Fi adapter

Cikkszám: UTY-TFSXH3
31.433 Ft
Gyártó: Fisher

FISHER MOBIL KLÍMA KOMFORT KIT

Cikkszám: FI01T0_KOMFORTKIT_001
31.737 Ft
Gyártó: Aspen

Aspen Mini Orange cseppvízszivattyú

Cikkszám: Aspen Mini Orange
41.900 Ft
Gyártó: Aspen

ASPEN MICRO-V i4 CSEPPVÍZSZIVATTYÚ

Cikkszám: MICRO-V i4
53.900 Ft

Split inverteres klíma

Amennyiben hűtésre és fűtésre egyaránt használná berendezését, a split klíma hatékony, kedvező áron telepíthető megoldást jelent. Elválasztott kül- és beltéri egységének köszönhetően üzemeltetése halk, mégis kellő kényelmet biztosít. Tekintse meg a részleteket!

Oldalfali klíma – a közkedvelt megoldás

A split klímák legnépszerűbb típusa az oldalfali klíma, mely bármely lakásba egyszerűen és gyorsan telepíthető. A berendezések típustól függően hűtésre és fűtésre is alkalmasak lehetnek, így nemcsak esztétikus megjelenésük, de praktikus kivitelük miatt is ideális választást jelenthetnek. Kérje segítségünket a telepítésben is!

Esztétikus parapet mennyezeti klíma

Amennyiben tetőterét szeretné klimatizálni, ám elegendő falfelület hiányában oldalfali klíma nem szerelhető fel, érdemes lehet mennyezeti klíma mellett dönteni. Válassza vízszintesen és függőlegesen is állítható légelterelőkkel rendelkező termékeinket most!

Multi split klíma – hűtés/fűtés egy kültéri egységgel

Olyan esetekben, amikor több szoba kilmatizálását szeretné megoldani, ám egynél több kültéri egység telepítése nem kivitelezhető, multi klíma kialakítását javasoljuk. Válassza termékeinket!

Padlóra állítható klíma akár a radiátor helyére

A padlóra állítható klímák egyszerűen felszerelhetők az ablak alá vagy éppen a radiátor, konvektor helyére. Ez a megoldás azok körében népszerű, akik olyan készüléket választanának, amely a lábhoz fújja a meleg levegőt. A padlóra állítható klímák esztétikus megoldást jelentenek, de igény szerint könnyen el is takarhatók. Tekintse meg a részleteket!

Diszkrét megoldás: a kazettás klíma

A kazettás klímák olyan, gipszkarton álmennyezetbe szerelhető megoldást jelentenek, amely négy irányba képes egyenletes légeloszlást biztosítani. Amennyiben nagyobb alapterületű helyiségek hűtésére és fűtésére keres nagy teljesítményű berendezést, válassza termékeinket!

Légcsatornázható klíma nagy terek klimatizálására

Bizonyos esetekben érdemes lehet olyan klímaberendezést választani, amely alig látható módon telepíthető. A légcsatornázható klíma kifejezetten diszkrét megjelenésű, hiszen a készülékből kizárólag a légrács látszik. Legyen szó lakossági használatról vagy éppen irodákban való alkalmazásról, válasszon légcsatornás klímát nagyobb alapterületű helyiségek klimatizálására!

Környezetbarát osztott levegő-víz hőszivattyú

Manapság kiemelkedően népszerű megoldásnak számítanak levegő-víz hőszivattyúk, amelyek környezetbarát módon képesek a levegő hőtartalmát hűtéshez, fűtéshez, valamint használati meleg víz előállításához is biztosítani. Az osztott levegő-víz hőszivattyúk előnye, hogy segítségükkel szinte bármely háztartás számra megoldható a fosszilis energiahordozókról való leválás, és működtetésük kedvezményes áramtarifa igénybevételével kifejezetten pénztárcabarát lehet. Tekintse meg termékeinket!

Monoblokk kivitelű levegő-víz hőszivattyú

A monoblokk levegő-víz hőszivattyú költséghatékony módon képes biztosítani a meleg vizet az egész háztartás számára. Legyen szó használati meleg vízről, radiátorok, padlófűtés, fan-coil egységek vagy éppen mennyezeti klíma által biztosított fűtésről és hűtésről, a monoblokk levegő-víz hőszivattyú bármely alacsony, illetve közepes hőmérsékletű hőleadó felülettel kompatibilis. Válassza készülékeinket!

Modern kivitelű légfüggönyök

Legyen szó középületekről vagy éppen irodákról, légfüggöny telepítésével praktikus módon gátolható meg a kinti és benti levegő keveredése, valamint a kellemetlen szagok, rovarok vagy éppen füst beltérbe jutása nyitott bejárat esetén is. Tekintse meg a részleteket!

Hőcserélő nélküli légfüggöny nyitott bejáratokhoz

Hőcserélő nélküli légfüggöny segítségével hatásos védelmi vonalat emelhetünk bármely épület bejáratánál, meggátolva a lehűtött vagy felfűtött benti levegő szabad térbe jutását. Válassza Ön is termékeinket!

Elektromos fűtéses légfüggöny – tartsa bent a meleget!

Az elektromos fűtéses légfüggönyök lehetővé teszik, hogy még több méter magas nyílászárók, ipari csarnokok vagy éppen üzletek nyitott bejáratai esetén is megakadályozhassuk a külső és belső terek levegőjének keveredését. Ne hagyja kiszökni az energiát – válassza termékeinket!

Meleg vizes hőcserélős kivitelű légfüggönyök

Amennyiben egy forgalmasabb épület nagy méretű bejárathoz keres légfüggönyt, a meleg vizes hőcserélős kivitelű légfüggöny ideális választás lehet. Akár üzlethelyiségek, akár raktárak nyitott bejáratairól van szó, termékeinkkel hatékonyan akadályozhatja meg a kül- és beltéri levegő keveredését nyitott ajtók esetén is. Tekintse meg a részleteket!

Könnyen telepíthető mobil klíma

Amennyiben könnyen hordozható klímaberendezést választana, a kínálatunkban megtalálható mobil klímák tökéletes választást jelentenek. Termékeink telepítése egyszerű, és mivel a működésük során keletkező kondenzvizet elpárologtatják, kezelésük is kifejezetten praktikus. Érdeklődjön a részletekről!

Parapet monoblokk klíma – kültéri egység nélkül

Olyan légkondicionálót vásárolna, amely kültéri egység felszerelése nélkül is telepíthető? Amennyiben műemlékvédelmi vagy más utcaképvédelmi szabályozás miatt nem megengedett a hagyományos split klímák kültéri egységének felszerelése, a parapet monoblokk klíma ideális alternatívát jelent. Válassza termékeinket most!