Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegye igénybe kuponjainkat és vásárolja meg5-10-15%-al olcsóbban klíma készülékét, hőszivattyú berendezését, ventilátorát, hővisszanyerő készülékét.

részletekért kattintson ide

Hűtő-fűtő klíma, fűtésre alkalmas klíma készülékek

Hűtő-fűtő klíma eszközök nagy választékban – ha fűtéskorszerűsítésen gondolkozik, érdemes ezt az alternatívát is számításba vennie. A gazdaságos üzemeltetés, a nagyobb komfortérzet, az egyszerű, igényekhez szabott programozhatóság/szabályozhatóság, és a gyors beszerelhetőség is mind-mind a minőségi hűtő-fűtő klímák mellett szólnak – nézelődjön a webshopunkon!

Rendezés:

Mikor lehet szüksége hűtő-fűtő klímára?

A hagyományos klímák is alkalmasak bizonyos pontig a fűtésre azonban, ha a kinti hőmérséklet már 5 fok alá csökken, akkor már nagyobb hasznát veheti a fűtésre optimalizált klímáknak. Ezek a típusok – klasszikus társaikhoz képest – jóval gazdaságosabban működtethetőek az igazán hideg téli hónapokban is, így a fűtésre optimalizált klímák -15 fokig is gond nélkül, de legfőképpen energiahatékonyan üzemeltethetőek. Abban az esetben, ha csak valamilyen kiegészítő megoldást keres az átmeneti hűvösebb napokra, vagy valamilyen plusz fűtési lehetőséget is szeretne, egy klasszikus klíma is kiszolgálhatja az igényeit viszont, ha végig ezzel fűtene, oda már biztosan egy fűtésre optimalizált, téliesített klímakészülékre van szüksége.

Az inverteres klímák önszabályozóak

Az inverteres klímák önszabályozó tulajdonsággal rendelkeznek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csak olyan szinten üzemel a kompresszoruk, ami a beállított hőmérséklet állandó fenntartásához szükséges. Ezzel a funkcióval pedig nem csak energiát lehet megtakarítani, de ezeknél a klíma eszközöknél nem kell tartani az idő előtti meghibásodástól sem, amit pedig a túlterhelés okozna.

Milyen előnyei vannak a hűtő-fűtő klímáknak?

  • gazdaságos üzemeltetés;
  • magasabb komfortérzet;
  • önszabályozó tulajdonság;
  • gyors és egyszerű kiépíthetőség;
  • nem kell engedélyeztetni;
  • környezetbarát.

Ha a hűtő-fűtő klíma kiválasztásával kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!