Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegye igénybe kuponjainkat és vásárolja meg5-10-15%-al olcsóbban klíma készülékét, hőszivattyú berendezését, ventilátorát, hővisszanyerő készülékét.

részletekért kattintson ide

GREE KLÍMA - GREE OLDALFALI SPLIT KLÍMA KÉSZÜLÉKEK

A nemzetközi berkekben is méltán elismert, hazánkban pedig rendkívül népszerű Gree klíma eszközök néhány kattintásra vannak Öntől. Ha lecserélné régi, elavult klímáját vagy szeretne egy fűtésre is optimalizált készüléket, figyelmébe ajánljuk a kiterjesztett garanciavállalással kapható, energiahatékony és korszerű Gree klímákat. Készletünkön megannyi inverteres mono és multi oldalfali split klíma, párátlanító készülék, légtisztító és mobilklíma közül válogathat – nézze meg a termékpalettánkat!

Rendezés:
Gyártó: Gree

Gree Daisy GDN40AW-K3EBA1A párátlanító

Cikkszám: GDN40AW-K5EBA1A
144.659 Ft
Gyártó: Gree

GREE GCF350ASNA EAGLE LÉGTISZTÍTÓ

Cikkszám: GCF350ASNA
169.031 Ft

Gree klíma – megbízható minőség és energiahatékonyság

Bő három évtizedes múltra tekintenek vissza a Gree klíma eszközök. Az új gyártási technológiát bevezető Gree márka első gyára még 1991-ben alakult a kínai Zhuhai-ban. A rövid időn belül nagy népszerűségre és elismerésre szert tett márka, ma már megkerülhetetlen szereplő a légkondicionálók nemzetközi piacán. Folyamatos kutatásaiknak és fejlesztéseiknek, innovatív megoldásaiknak köszönhetően napjainkban már húszféle klímatípust gyártanak. Közel 3000, különböző teljesítményű, hagyományos vagy extra funkciókkal felszerelt, lakossági és ipari felhasználásra szánt Gree klíma közül találhat rá az igényeinek legjobban megfelelő modellre. Fontos ugyanakkor megemlítenünk, hogy a magyar piacon a Gree klímák 2002 óta kiterjesztett garanciavállalással kaphatóak.

Okostelefonnal irányítható inverteres klímák

A digitális technológia rohamléptekkel fejlődik, ehhez pedig a légkondicionáló gyártó cégeknek is igazodniuk kell. A Gree márka által fémjelzett, okostelefonnal is irányítható inverteres klímák egyszerre kínálnak csúcstechnológiát és kényelmet. Csupán egy okostelefonra és a megfelelő Gree Smart alkalmazásra van szükségünk ahhoz, hogy bárhonnan vezérelhessük a klímánkat. Így a távolból is bekapcsolhatjuk, programozhatjuk, de a fölösleges bosszankodástól is megkímélhetjük magunkat, mert már az sem okoz problémát, ha elhagyjuk a lakást, de véletlenül bekapcsolva felejtjük a légkondicionálót.

Hogyan válasszunk megfelelő klímát?

Klímavásárlás előtt érdemes szakértői segítséget kérni, így maximálisan biztosak lehetünk abban, hogy a helyiség adottságaihoz tökéletesen passzoló, teljesítményben és hatékonyságban is ideális klímát választunk. Egy, a helyiség adottságaihoz illő klímát nem csak komfortosan lehet használni, de gazdaságosan is. Ismerje meg közelebbről is a kiváló ár-érték arányú Gree klímákat!