Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegye igénybe kuponjainkat és vásárolja meg5-10-15%-al olcsóbban klíma készülékét, hőszivattyú berendezését, ventilátorát, hővisszanyerő készülékét.

részletekért kattintson ide

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT

VISSZAHÍVÁST KÉREK

NEM TUDJA MELYIK TÍPUST VÁLASSZA? MI SEGÍTÜNK! | VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Üzlet:
(+36) 1 215 1662 | Ügyfélszolgálat: (+36) 20 933 2499 | Iroda:(+36) 70 560 0901
Email:
info@bogyisz.hu

KLÍMA AKCIÓ, HŐSZIVATTYÚ AKCIÓ - NE HAGYJA KI!

Webshopunkon nem csak hatalmas kínálatát találja a minőségi és márkás légkondicionálóknak, ventilátoroknak, hűtő-fűtő klímáknak, de állandó klíma akciókkal is várjuk vásárlóinkat. Folyton megújuló, kampányszintű kedvezményeink mellett, akár 10% engedményt is tudunk biztosítani egyes klíma készülékekből. Személyre szabott árajánlatért, illetve mennyiségi kedvezményért keresse munkatársainkat!

Rendezés:

Klíma akció – kedvezményes árú márkás termékek

Minden igényt kielégítő klíma akcióink között biztosan Ön is talál az elképzeléseihez és a pénztárcájához szabott árajánlatot. Többféle klímatípus és márka közül választhat. A következőkben néhány mondat erejéig szeretnénk bemutatni a klíma akcióink között is szereplő légkondicionáló-típusokat és azok jellemzőit.

Split inverteres klíma

A hűtésre és fűtésre is ideális split inverteres klímák energiahatékonyan, alacsony zajszint mellett működtethetőek. Üzemeltetésük gazdaságos, ráadásul telepítésük gyors, egyszerű és megfizethető, így abszolút megéri bizalmat szavaznia egy akciós split inverteres klímának.

Oldalfali klíma

A legkeresettebb klímatípusok egyike, ami abszolút képes kiszolgálni még a legmagasabb felhasználói elvárásokat is. Mind technológia, mind pedig dizájn szempontjából remek választás, ráadásul hűtés mellett, fűtésre optimalizált oldalfali klíma berendezéseket is talál nálunk, akár akciós áron is.

Parapet - mennyezeti klíma

Klímatelepítés már nem okoz gondot sem a tetőtéri helyiségekben, sem azokban a terekben, szobákban, irodákban, ahol kevés falfelület áll a rendelkezésünkre. Kiváló komfortérzetet biztosítanak ezek a mennyezeti klímák, amiknek nagy előnyük, hogy légterelőik igény esetén függőlegesen és vízszintesen is állíthatóak.

Multi split klíma

Ott, ahol nem megoldható több kültéri egység telepítése, ideális választás a multi split klíma, aminek egyik fő jellegzetessége, hogy egy darab kültéri egységre több beltéri klíma is köthető.

Padlóra állítható klíma

Esztétikus kivitel, praktikus használhatóság jellemzi a padlóra állítható klímákat. Könnyedén felszerelhetőek ablakok alá, például egy radiátor helyére. Kellemes hőérzetet adnak azáltal, hogy a meleg levegőt lábmagasságba fújják.

Kazettás klíma

Kifejezetten tágas, nagyobb helyiségek klimatizálására lettek tervezve a kazettás klímák, amelyek nevüket onnan kapták, hogy gipszkarton álmennyezetbe szerelhető klíma eszközökről van szó. Komfortos, egyenletes légelosztást biztosítanak akár négy irányba is.

Légcsatornázható klíma

Alig észrevehető, esztétikus mivoltuk miatt igazán népszerűek a légcsatornás klímák, mivel beszerelés után csakis a légrács látszódik ezekből. Vízszintesen és függőlegesen is beépíthetőek, és jó választásnak bizonyulnak nagyobb helyisége klimatizálására.

Osztott levegő-víz hőszivattyú

Három az egyben termékekről van szó, mert az osztott levegő-víz hőszivattyúk hűtésre, fűtésre, de még melegvíz-előállításra is alkalmasak. Gazdaságos üzemeltetés, energiahatékonyság, környezetbarát működtetés jellemzi ezeket a termékeket. Mivel áramra csak a vezérlőberendezés működtetéséhez van szükség, ezért akár a készülékek üzemeltetéséhez kedvezményes áramtarifa is igényelhető.

Monoblokk levegő-víz hőszivattyú

Padlófűtéssel, mennyezethűtéssel- fűtéssel, fan coil rendszerekkel, hagyományos radiátorokkal egyaránt kombinálhatóak a monoblokk levegő-hőszivattyúk . Minden közepes vagy alacsony hőleadó felülettel működnek.

Légfüggönyök

Webshopunkról több típusú minőségi légfüggönyt is vásárolhat. Ha egy praktikus mégis megfizethető megoldást keres arra, hogy egy épület, egy helyiség bejáratát megóvja a kinti hideg levegőtől, a kellemetlen szagoktól vagy éppen a bograkatól, ez jó választás lehet. Hőcserélő nélküli légfüggönyt, elektromos fűtéses légfüggönyt, melegvizes hőcserélős típust is rendelhet tőlünk, akár akciósan is.

Mobil klíma

A split klímákhoz képest a mobil klímák egy egységként vannak összerakva. A kompresszor és a hőcserélő egyazon termékben van. Működése közben egy mobil klíma a kondenzvizet elpárologtatja. Kisebb helyiségek, irodák, rendelők hűtésére és páramentesítésére alkalmas eszközökről van szó.

Parapet monoblokk klíma

A parapet monoblokk klímák piacra kerülésével megoldódott a műemlékvédelem alatt álló épületek klimatizálása is. Ott, ahol a település- vagy utcaképi szabályozás, vagy műemlékvédelem miatt nincs lehetőség a klíma kültéri egységének homlokzatra való telepítésére, oda a parapet monoblokk klímákat ajánljuk.

Fedezze fel klíma akcióinkat, ha pedig kérdése van termékeinkkel vagy azok működésével kapcsolatban, keresse szakértő kollégáinkat!