Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Bogyisz Kft - klíma és ventilátor webshop
1097 Budapest, Timót utca 4/a
Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499 | Iroda: (+36)70 560 0901 

FISHER COMFORT PLUS FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA

A Fisher Comfort Plus Fűtésre Optimalizált Inverteres Klíma sorozat egy kifinomult és hatékony fűtő- és hűtőmegoldást kínál otthonok és vállalkozások számára. Az Inverter technológiával felszerelt klímák lehetővé teszik az energiatakarékos működést és a kényelmes hőmérséklet-szabályozást, különös hangsúlyt fektetve a hatékony fűtési lehetőségekre. A Fisher Comfort Plus Fűtésre Optimalizált Inverteres Klíma sorozat magas fűtési hatékonysággal, kényelmes üzemmódokkal és energiatakarékos működéssel rendelkezik, így ideális választás azoknak, akik hatékony és megbízható klímamegoldást keresnek a hidegebb időjárási körülmények között is.
Rendezés:
Gyártó: Fisher

FISHER COMFORT PLUS FSAIF-CP-91AE3/FSOAIF-CP-91AE3 INVERTERES KLÍMA / 2,7 KW / A+++ / R32 - SZERELÉSSEL EGYÜTT

Cikkszám: FSAIF-CP-91AE3/FSOAIF-CP-91AE3-SZ
302.000 Ft
Az akciós szerelési díj, Budapest határain belül történő szerelés esetében érvényes!
Gyártó: Fisher

FISHER COMFORT PLUS FSAIF-CP-121AE3/FSOAIF-CP-121AE3 INVERTERES KLÍMA / 3,5 KW / A+++ / R32 SZERELÉSSEL EGYÜTT

Cikkszám: FSAIF-CP-121AE3/FSOAIF-CP-121AE3-SZ
320.000 Ft
Az akciós szerelési díj, Budapest határain belül történő szerelés esetében érvényes!

Főbb tulajdonságok:

Fűtésre optimalizált teljesítmény: A Fisher Comfort Plus klímák kifejezetten arra vannak tervezve, hogy hatékony fűtést biztosítsanak akár hidegebb időjárási körülmények között is. Az Inverter technológia lehetővé teszi a gyors és egyenletes fűtést a helyiségben, biztosítva a maximális kényelmet.

Inverter technológia: Az Inverter vezérlés lehetővé teszi a klíma teljesítményének automatikus szabályozását az aktuális hőmérsékleti igényeknek megfelelően. Ez optimalizálja az energiafelhasználást és minimalizálja a költségeket.

Kettős üzemmód: A Comfort Plus klímák lehetőséget kínálnak mind a fűtésre, mind pedig a hűtésre, így egész évben optimális hőérzetet biztosítanak otthon vagy az irodában egyaránt.

Kényelmes és egyszerű kezelés: A vezérlőpanel és a távirányító intuitív kialakítása lehetővé teszi a könnyű kezelést és a beállítások gyors módosítását.

Csendes működés: A csendes ventilátorral rendelkező klímák zavartalan környezetet teremtenek a fűtés és a hűtés során, így ideálisak akár a lakóterületeken, akár az irodákban vagy üzletekben való használatra.

Modern és esztétikus design: A Fisher Comfort Plus klímák stílusos és modern kialakítással rendelkeznek, ami harmonikusan illeszkedik bármilyen lakó- vagy munkaterületbe.