Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Bogyisz Kft - klíma és ventilátor webshop
1097 Budapest, Timót utca 4/a
Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499 | Iroda: (+36)70 560 0901 

FISHER MONOBLOKKOS LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ

Fisher Monoblokkos levegő-víz hőszivattyúk: Kiváló hatékonyság és kényelem

A Fisher monoblokkos levegő-víz hőszivattyúk az energiatakarékos fűtés és hűtés megoldásának korszerű lehetőségét kínálják. Ezek a hőszivattyúk hatékonyan hasznosítják a környezetből származó hőt és a levegőből kinyert energiát, hogy fűtésre és meleg víz előállítására szolgáljanak a lakóépületekben és kereskedelmi létesítményekben.

Rendezés:
Gyártó: Fisher

FISHER E-HEATR FHF-MBWHS-060CE3 1 FÁZISÚ MONOBLOKKOS LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ / 6 KW / R32

Cikkszám: FHF-MBWHS-060CE3
1.583.999 Ft
A Fisher Monoblokk e-HeatR hőszivattyú választásával egy komplett, minden igényt kielégítő rendszert építhet ki otthonában, amely egyszerre biztosítja a melegvíz ellátást és lakása hűtését, fűtését is.
Gyártó: Fisher

FISHER E-HEATR FHF-MBWHS-080CE3 1 FÁZISÚ MONOBLOKKOS LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ / 8 KW / R32-

Cikkszám: FHF-MBWHS-080CE3
1.638.990 Ft
A Fisher Monoblokk e-HeatR hőszivattyú választásával egy komplett, minden igényt kielégítő rendszert építhet ki otthonában, amely egyszerre biztosítja a melegvíz ellátást és lakása hűtését, fűtését is.

Kiváló hatékonyság és teljesítmény: A Fisher monoblokkos hőszivattyúk kimagasló hatékonyságot kínálnak, melynek eredményeként csökkentik az energiafelhasználást és a fűtési/hűtési költségeket. A modern technológia lehetővé teszi számukra, hogy a környezetből történő hőelvonást akár hideg időjárási körülmények között is hatékonyan végezzék.

Kényelem és rugalmasság: Ezek a hőszivattyúk rugalmasan alkalmazkodnak a különböző épülettípusokhoz és fűtési/hűtési igényekhez. Kompakt kialakításuknak köszönhetően kevés helyet foglalnak el, és könnyen telepíthetők, akár új építésű, akár meglévő épületekben.

Környezetbarát működés: A Fisher monoblokkos hőszivattyúk környezetbarát megoldást jelentenek a hagyományos fűtési és hűtési rendszerekhez képest. A környezetbarát hűtőközeg használata és az alacsony üvegházhatású gázok kibocsátása révén hozzájárulnak a fenntartható energiafelhasználáshoz és a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

Intelligens szabályozás és vezérlés: A Fisher hőszivattyúk intelligens szabályozó rendszerekkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy optimalizálják a fűtési és hűtési igényeket, valamint hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználják az energiatakarékossági előnyöket.

Hosszú élettartam és megbízhatóság: A Fisher monoblokkos hőszivattyúk magas minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen esnek át, hogy biztosítsák hosszú élettartamukat és megbízhatóságukat. A rendszeres karbantartás és szakszerű kezelés mellett ezek a hőszivattyúk hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak.

A Fisher Monoblokkos Levegő-Víz Hőszivattyúk a modern fűtési és hűtési igények kielégítésének élenjáró megoldásai, amelyek kényelmet, hatékonyságot és környezetvédelmi előnyöket kínálnak a felhasználóknak. Legyen szó új építésű vagy felújított ingatlanról, ezek a hőszivattyúk ideális választást jelentenek az energiahatékony és fenntartható otthonok és vállalkozások számára.