Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Bogyisz Kft - klíma és ventilátor webshop
1097 Budapest, Timót utca 4/a
Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499 | Iroda: (+36)70 560 0901 

Hűségkártya használata

Bevezettük a Bogyisz Hűségkártyát, hogy a különböző  kedvezményeinket megoszthassuk vásárlóinkkal az adott időszakban.

Az első "JUTALOM KÁRTYA" használóinak egyszeri, - minimum 5 000 forintos végösszegű vásárlás alkalmával - jutalom pecsétet adunk a lenti linken elérhető digitális pontgyűjtő alkalmazáson keresztül (1 vásárlás = 1 pecsét). 5 pecsét megszerzését követően 15%-os kedvezményt adunk, amit a következő vásárláskor azonnal felhasználhat!

Jelen kártya felhasználási ideje: 2023. 11. 30.

A Bogyisz Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy vitás kérdésekben egyoldalúan döntést hozzon.

A kedvezmény használható személyesen az üzletünkben, illetve telefonos megrendelés és online vásárlás esetén is. Vásárlás előtt érdeklődjön ügyfélszolgálati munkatársainknál személyesen üzletünkben, vagy a +361 215 1662 telefonszámon.

A kártya használatához és a kedvezmény igénybevételéhez töltse le a pontgyűjtő alkalmazást a lenti ikonokra kattintva.

 

 

Plasztik hűségkártyái digitálisan

Vevőinket vásárlásuk után pontokkal jutalmazzuk! A gyűjtött pontok a hirdetményeinkben meghatározott módon és időben beválthatók termékekre, szolgáltatásokra, illetve egyéb kedvezményekre.

A BOGYISZ KÁRTYA mellett, minden más hűségkártya egy helyen, mindig kéznél, digitálisan a mobilon. Tele van a pénztárca hűségkártyákkal? Előfordult már, hogy pont az a kártya nincs meg, amire éppen szükség lenne? Könnyítsünk a pénztárcán, tároljuk meglévő hűségkártyákat a mobilon. A hozzáadás során válasszuk ki az adott kártya sablonját és egyszerűen olvassuk be plasztik kártya vonalkódját a mobiltelefon kamerájával. Így a kártyák mindig kéznél lesznek, digitálisan a mobilon. :)

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Jelenlegi JUTALOM KÁRTYA elnevezésű pontgyűjtő akciónk keretében, a vásárlásai során, minimum 5 000 forintos vásárlás után jár Önnek egy darab pecsét (1 vásárlás = 1 pecsét). Öt darab pecsét összegyűjtése esetén 15% kedvezmény jár bármely árucikk vásárlása esetén, amit a következő vásárláskor felhasználhat az üzletünkben, vagy akár az online webáruházunkban. Egy vásárlás során kizárólag egyfajta kedvezmény vehető igénybe! Részletekért keresse fel ügyfélszolgálatunkat a +361 215 1662 telefonszámon, vagy az info@bogyiszkft.hu email címen.

Használja pecsételős kártyáinkat jutalmakért. A pecsételős kártyákat ugyanott találja az appban, mint a többi hűségkártyáját is. Ezeket nem kell felvennie, mi hozzuk őket létre. A kártyákon pecsétek jelzik vásárlásait. Ha egy kártya betelik, jutalommal, kedvezménnyel díjazzuk.